Πληροφορίες Αποστολής

Παραδόσεις & Αποστολές

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία CosmeticBay συνεργάζεται με την courier Center η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται την επόμενη μέρα. ο χρόνος παράδοσης αναγράφετε αναλυτικά σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά και και αναφέρετε σε εργάσιμες ημέρες και μόνο (εργάσιμες ημέρες είναι από δευτέρα μέχρι παρασκευή εκτός επίσημων αργιών και απεργών )

Κόστος

Για παραγγελίες άνω των 20€ τα μεταφορικά είναι 1,97€. Για παραγγελίες κάτω από 20€ η χρέωση είναι 2,5€. Η αντικαταβολή σε κάθε περίπτωση είναι δωρεάν!. Σε περίπτωση που το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφετε αναλυτικά σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά και αναφέρετε σε εργάσιμες ημέρες και μόνο (εργάσιμες ημέρες είναι από δευτέρα μέχρι παρασκευή εκτός επίσημων αργιών και απεργών ) . Η παράδοση των προϊόντων για Κύπρο είναι 10 ημέρες . Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 16:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Παραλαβή Προϊόντος

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 8 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας. Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).