Αλλαγές & Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε διαδικτυακά μέσω του eshop μας Cosmeticbay.gr ή τηλεφωνικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε την παραγγελία σας και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος σας από εμάς.

Μετά το πέρας των 14 ημερών καμία επιστροφή δεν γίνετε δεκτή

Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων θα πρέπει:

1) Nα μας καλέσετε στο τηλ 2103001761 εργάσιμες ημέρες και ώρες, ώστε να εγκριθεί το αίτημα σας..

Βασική προϋπόθεση (οδηγίες) για την επιστροφή των προϊόντων είναι:
1) Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και όλα τα περιεχόμενα (καρτελάκια, υφασμάτινη θήκη, πιστοποιητικά, κορδέλα ασφαλείας χωρίς να έχει παραβιαστεί) που συνοδεύουν το προϊόν, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
2) Το κουτί του προϊόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς. Για την αποφυγή προβλημάτων θα πρέπει το κουτί των υποδημάτων να συσκευάζεται μέσα σε πλαστική σακούλα – φάκελο συσκευασίας.
3) Την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς μόνο αν θέλετε επιστροφή χρημάτων,

*Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί έχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Όλες οι περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις πελάτη (όπου υπάρχουν) αναφέρονται παρακάτω.


1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

α) Αλλαγή στο νούμερο ή το σχέδιο (Κόστος αλλαγής: 6,00€ Ανά τεμάχιο)

θα πρέπει αρχικά να μας ενημερώσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε και να ακολουθήσετε την διαδικασία αλλαγής όπως περιγράφεται παρακάτω.

Διαδικασία Αλλαγής

Βήμα 1: Αφού επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα για το νέο σας προϊόν και εγκριθεί το αίτημα, εμείς θα σας αποστείλουμε απευθείας το νέο προϊόν που επιλέξατε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center και θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικά-sms για τον αριθμό αποστολής του πακέτου.

Βήμα 2: Ο υπάλληλος της εταιρείας Ταχυμεταφορών θα σας παραδώσει το νέο προϊόν και κατά την παραλαβή του θα πρέπει να παραδώσετε το παλαιό προϊόν σας (χέρι με χέρι) συσκευασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες.

*Προϊόντα που δεν αλλάζονται η επιστέφονται για λόγους υγιεινής είναι μαγιό, εσώρουχα, καλλυντικά , είδη μακιγιάζ , πινέλα μακιγιάζ.

Ελαττωματικά Προϊόντα:

Εάν Κάποιο Προϊόν Που Παραλάβατε Είναι Ελαττωματικό Μπορείτε Να Το Επιστέψετε Μόνο Με Courier Center Με χρέωση δική μας, εάν όμως δεν διαπιστωθεί ελαττωματικό από τον ποιοτικό έλεγχο θα χρεωθείτε το κόστος του courier με βάση τον τιμοκατάλογο της + όποια τραπεζικά έξοδα προκύψουν κατά την εκτέλεση της επιστροφής των χρημάτων.

* Αιτήματα Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων Γίνονται Δεκτά Εντός 3 Εργάσιμων Ημερών Από την Παραλαβή Τους 

 

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Δικαίωμα
 Υπαναχώρησης : Μπορείτε να Επιστέψετε τα Προϊόντα Που Έχετε Παραλάβει Εντός 14 Ημερών με Όποι
α Couier Επιθυμείτε.

Για την  Ορθή Λειτουργία Των Επιστροφών Στην Αποθήκη Μας Το Κόστος Επεξεργασίας Ανέρχεται σε 6,00€ Ανά Τεμάχιο.

Όποια Τραπεζικά Έξοδα Προκύψουν Επιβαρύνουν Αποκλειστικά τον πελάτη.

Η Χρέωση Της Επιστροφής Είναι Αποκλειστικά Του Πελάτη όπως και η ευθύνη για την άρτια παράδοση των εμπορευμάτων.

* Επιστροφές Χρημάτων Πραγματοποιούνται Εντός 12  Εργάσιμων Ημερών Από την Ημέρα Παραλαβής Του Δέματος Σας Στην Αποθήκη Μας.

(Εργάσιμες Ημέρες Είναι Από Δευτέρα Μέχρι Παρασκευή Εκτός Επίσημων Αγρίων Και Απεργιών)

* Εάν η Παραλαβή Έχει Γίνει Από Clever Point Που Έχετε Επιλέξει η Επιστροφή Χρημάτων Απραγματοποίητε σε 30 Ημέρες

 

Διεύθυνση Επιστροφών

Cosmeticbay

Αγίας Μαρίνας 3

Αφίδναι Αττικής

19014

2103001761